Heath Ledger ♥

Heath Andrew Ledger, född 4 april 1979 i Perth i Western Australia, Australien, död 22 januari 2008 på Manhattan i New York City, USA, var en australisk skådespelare som blev flerfaldigt prisbelönad för rollen som den homosexuelle cowboyen Ennis Del Mar i filmen Brokeback Mountain. Han blev under inspelningen av Brokeback Mountain god vän med Jake Gyllenhaal som kom att bli Ledgers dotters gudfar. Under inspelningen träffade han även sin blivande fru Michelle Williams, mor till parets dotter.

Ledger spelade Jokern i filmen The Dark Knight, uppföljaren till Batman Begins. För denna roll belönades han 2009 med en Oscar. Hans sista film blev fantasyfilmen The Imaginarium of Doctor Parnassus, regisserad av Terry Gilliam, som hade premiär 2009. I den filmen delar Johnny Depp, Jude Law och Colin Farrell hans roll eftersom Ledger dog innan han hann avsluta rollen.

Den 22 januari 2008 hittades Ledger död i sin lägenhet på Manhattan. Han dog av en ödesdiger blandning av sömntabletter, ångestdämpande medicin och smärtstillande, men läkarna fastslår att döden var oavsiktlig. Ledger efterlämnade en dotter, Matilda Rose, som han fick tillsammans med skådespelerskan Michelle Williams 2005. Williams och Ledger träffades under inspelningen av Brokeback Mountain.

Ledger fick också en Golden Globe för "Best Performance by an Actor In A Supporting Role in a Motion Picture" för sin roll i The Dark Knight 2009.

Han belönades postumt med en Oscar i kategorin bästa manliga biroll för rollen som Jokern i filmen The Dark Knight.

 




Varför?

Åh, sitter och tänker på Heath Ledger! Riktigt snygg snubbe han var!
Kolla på 10 things i hate about you, love it!

en bit av när han sjunger i just den filmen!

R.I.P



kväll

Nu börjar denna söndag dra mot sitt slut.. Just nu sitter jag på mitt rum i mörkret och lyssnar på musik (som jag precis laddade ner ♥) och kollar på olika bloggar. Ska nog ut och springa idag för jag åt Pannkakor med smällt choklad idag så, plus att det blev godis i helgen. Ojojoj, ajjabajja sara! haha (;
Kom på nyss att det är Orienteringsprov imorgon!!!!! O: Jag är bergis på att jag kommer virra bort mig i skogen nånstans och bli bortrövad av en trollgubbe! o: No way att jag tänker orientera! Ååååh orkar inte!
Jag ska vara duktig och lägga mig tidigt idag, tror jag ialla fall. haha, kommer säkert vara uppe och kolla på tv eller nåt (: Men så skare ju va? eller hur!
Nä, nu märker jag att jag bara pratar strunt, så hejdå och godnatt! (: KRAM



en utav mina favorit låtar just nu!


Love it!



Angus, Thongs and perfect snogging!

Halloj allihopa!
Just nu kollar jag på extra material på Angus, Thongs and perfect snogging. Sjukt bra och rolig film, plus att super snygga Aaron Johnson är med! Kommer lite heta bilder på honom sen. Han är min man, han ska jag gifta mig med! Åh han är så snygg!
hahah, okej nog pratat om honom nu (:
Idag vaknade jag vid åtta! Helt sjukt faktiskt, men jag har somnat tidigt varenda dag nu i helgen så inte så konstigt. Jag har typ städat på mitt rum, för det behövdes verkligen + städade jag garderoben med! Den såg ut som crap om jag säger så (; Sen vart jag lite film sugen så jag gjorde lite matte men jag viste inte hur jag skulle räkna så då slutade jag. Lite senare vet jag inte vad jag ska göra, hoppas att jag tar en springtur som behövs! much!
Nu ska jag kolla vidare

bye! (:



Nu lite bilder + ett litet klipp från filmen, enjoy!! (kolla in min snygging!!!!!! GOSCH)




och klippediklipp




Fredag äntligen!

Nu är det efterlängtade fredag! Grymt skönt med helg och lite vila nu när jag känt mig lite hängig i slutet av veckan..
Såg att jag inte skrivit sen i måndags då det var studiedag. Körningen gick jätte bra och i tisdags när jag körde i trafik gick det också bra! Fast jag höll på att bli överkörd två gånger, ena gången av en tant som inte såg mig, sen en turk som körde i 190 :D Nästa gång blir det att köra på 90-väg! Spännande ju ;)
Sen har det faktiskt inte hänt så mycket i veckan.
Bara att idag var det strapatsen och jag var inte alls taggad.. Fast som tur var så va det sista gången för min del! Danni och jag gick hela, som vanligt, hihi. Vi gick och pratade mest. Nu har jag inget intressant att berätta så nu säger jag ha ett bra slut på fredagen så hörs vi en annan dag!

Jo just ja, idag hämtade mamms o papps vårat badkar och sen ikväll blir det tacos! mums! (:









 en gammal bild från typ förra året.



Studiedag!

Åh det är så härligt med studiedag!
Kom nyss ut från en härlig och varmt dusch! Nu ska jag kolla vad för kläder jag ska ha på mig, för idag ska jag ju köra moppe! :D Och efter det blir det marieberg! (: Får se om jag köper nå kläder eller bara saker till mitt rum(kommer garanterat köpa kläder...) Blir ju alltid så menmen (: kläder är awesome, right?
Imorgon blir det skola igen.. Men kort dag så helt OK.
Jag är väldigt trött idag eftersom jag kollade på jackass, Nitro circus, The dudesons in America typ hela natten, + att jag vaknade klockan FYRA och hade världens jävla huvudvärk. Spydde gjorde jag med, men det var bara som en liten 5 krona så no big deal.. Var väl nått jag fått i mig.. Sen tog jag iaf alvedon och lyckades somna, hoppas att jag inte blir sjuk Så mycket i skolan så det skulle bli kaos att bli sjuk just nu. Men jag får mula honungste och ta det lite lugnt.  Nej nu ska jag kolla busstider till Linde..

Hejdå kram! (:


så jävla cool




Mat

Nu blir det äta mat. Nån GI-paj som mamma har gjort (: mums!
Senare blir det nog sängen och kolla på film, för imorgon klockan två bär det av till Lindesberg för att köra moppe (: Om det inte regnar och de flyttar den, IGEN.. -.-' Och sen blir det örebro och marieberg! (:
Men nu ska jag hjälpa till lite,
Hejdå, godnatt (:
Haha fick bli en minimal bild av skolfotot (;



videoinlägg från IDAG

ohja, ett videoinlägg som kommer som vi gjorde idag ;D haha




Videoinlägg från igår




hahaha videoinlägg!

åh stolt, mit första videoinlägg som inte blir failat!! :D eller ja.. inte så mycket som de andra.. (;





Lindemarken

Nu ska vi fixa oss lite till lindemarken,  ciao!



Imorgon är det fredag!

Hej, idag är det torsdag och det betyder att IMORGON ÄR DET FREDAG vilket innebär LINDEMARKEN!! (:
Jag ska gå med Daniboy och eve tror jag :) Sen ska daniboy sova här, i min säng! m-m-mys!

För en stund sen kom jag hem från träningen. Då sprang jag ut till vägen och hämtade hem mammas cykel, så efter det var jag helt slut! Men gud så skönt det är att vara dödstrött när man gjort något bra! :D En helt ggrym känsla asså!
Jag tänkte bara skriva ett snabbt inlägg för jag vill komma i säng tidigt för gud så trött jag var imorse! o: Inte ens kul ): + så har vi idrott direkt på morgonen ): (N) Gillas inte!
Oj just ja (: Idag körde jag Amandas moppe igen, flera gånger ut till vägen och tillbaka (: Nu kan jag vända utan att sätta ner fötterna och stolt för att vara andra gången jag kör på riktigt! (förut kkörde jag en liten kort sträcka så det gills knappt!) Jag känner mig duktig och att jag kommer klara körningen som börjar på måndag! Och det är perfekt för då har vi studiedag! :D Det gillas däremot!

Nej nu ska jag kolla bdb, o fb och sen ska jag kolla på tv :)

CIAO!



Sööt :)

Åh, hon är ju bara såå söt :)




Tisdag

Idag slutade vi tidigt från skolan och det var jäkligt skönt kan jag säga! När jag kom hem åt jag lite soppa och spelade Gh. Jag blev klar med mina mongo tofflor idag btw! :D Istället för ett par gjorde jag två :) Ett par med lurvigt zebra typ och ett par i fleece med leopard tyg :) blir kanske att jag tar på mig ett par imorgon vi får se :) åh myysiga asså! rekomenderas att göras :)
Sen dammsög jag lite och sen drog jag till träningen (: efter det var det möte direkt, en massa prat och fika! :D och jag som egentligen inte ska äta sånt eller dricka saft men det blir en rejäl springtur imorgon kan jag lova! 0.O
Men nu ska jag äta upp så jag får duscha, hej på er!!

btw samma fråga igen, hur ska jag få min blogg mer intressantare?? ): tar gärna emot kritik! (:

kram!



ena paret av mina tofflor :)
och de andra ser ut såhär:



GODNATT



åh jag kissar på mig!

Kolla in den här sötnosen! (: Jag gillar hans badbyxor, dansstegen och att han inte kan säga r!!
Han gjorde min dag så en stor puss till honom!



hahahhaah shake that asss!



han är min hjälte