spanien imorgoon!

Idag har jag packat nästan hela dagen, puh! Jag är nästan klar, jag ska bara packa ner min lila mysdress. Sen är jag nog klar :) v Imorgon åker vi till spanien!



lov!

Påsklov och det känns sjukt najs! Jag har längtat efter lovet och efter att få ta det lugnt( fast lugnt har det väl inte varit direkt, hehe) och så åker vi ju till spanien på torsdag! Det ska bli så jäkla skönt, träna varje dag plus semester! Inga fel alls. Imorgon ska jag och några från klassen grilla, fira eve och sova i husvagn. Eve fyller 16 imorgon så det ska firas haha! Idag var vi och påskade lite för några grannar, inte bara min familj utan en hel del barn och vuxna. Jag ooch Amanda gick som Paradis Oskar och Rasmus på luffen (jag). det är dåligt att jag inte kan lägga in bilder i mobilen men jag kan säga att jag hade mossgröna shorts, en rutig skjorta, hängslen och en hatt. Sen var jag alldeles sotig i ansiktet och hade lite skägg. Min klädsel hade varit perfekt om jag hade haft ett par andra skor, haha! Jag hade ett par svarta converse.. Matchande jag vet! En urfattig luffare i märkes dojjor.. ujuj inte illa haaha! :D På lovet har jag inte gjort så himla mycket (egentligen hr ju inte lovet börjat utan det gör det imorgon) fast vi hade match i fredags som vi förresten vann med 4, eller 3-1! Sen efter matchen följde jag med eve hem och sen drog vi till Lena. Det var riktigt trevligt där (så länge det varade om jag säger så, haha) Just nu ligger jag i den ursköna soffan mamma köpte på erikshjälpen i Linde Tjag kan inte fatta hur någon velat bli av med den?!) och kollar på tv. Det är riktigt mysigt och jag har mitt täcke också. Perfekt nu när detä r lite kyligare ute :) kramar!



puh!

kom nyss hem från träningen (som var på gräs,woho!) och jag är helt slut! Jag cyklade idag igen eftersom det var så sjukt fint väder ute, men jag hade motvind både dit och hem så det var lite jobbigt, men ett plus är ju att jag fick extra träning! ;) haha!
Snart så ska jag väl duscha och äta något smaskigt. Efterdet så ska jag packa min väska, ska ju till örebro med danni imorgon och shoppa och fika så det blir lite mys :) Jag ska handla lite inför spanien som t.e.x en bikini som kan vara bra att ha. Alla mina är försmå, iaf överdelarna, och hur kul är det att ha lila trosor och blå och vit överdel??? Sen ska jag väl handla lite somriga kläder! :)

Kramar!



oo heliga finnmedel!

Nu har jag äntligen köpt mitt efterlängtade finnmedel, haha! Plus sminkborttagningstvättlappar. Så får vi se hur bra det är ;)
Idag har vi varit och grattat Jonas som fyller 18. Vi fikade och drack kaffe och pratade. Jag kom på att jag inte varit där på hundra år känns det som, haha!
Nu äter jag lite yoghurt och lyssnar på musik. Ska kanske göra zumba eller springa sen och duscha. Imorgon är det ju skola igen, men det är ju sista veckan och sen är det lov och Spanien! Och på onsdag ska jag ju till Örebro och shoppa till spanien :D



I got money now!

Kollade igår hur mycket pengar jag har på kortet och fick en liten överaskning! Woohoo, längtar till den 20:e då daniella och jag ska till örebro och handla inför spanien, och då får jag mer pengar!

Igår gick mamma, amanda och jag på bio, Water for elephants med Robert Pattinson! Den var sjukt bra, sorlig och allt en film ska va :) Den ska ni absolut se!
men jag orkar inte riktigt blogga mer idag.. Men vi hörs väl, hejdå



Mat kanske?

Kom på nyss att jag inte ätit något sen jag kom hem vid tre ungefär! Inte konstigt att magen kurrar som jag vet inte vad :) Har nyss gjort lite tester på datorn och blev godkänd så nu är det EN sak kvar innan det stora provet, omg!
Idag på nationella så gick det väl sådär (det enda bra var att jag hade godis och cola med mig typ) för det var typ asdryga saker man fick välja mellan..! Typ skriva om hur man håller kontakten med människor överallt i världen eller kärlek/vänskap i andra lände r typ... Kul.. Jag skrev iaf om det sista och det vart typ som en berättelse eller vad jag ska kalla det. Man får väl hålla tummarna, som jag alltid säger typ hahha!

Snart ska jag nog ta mig något litet att äta och kolla på New moon, kollade klart på Twilight idag, för jag har ju som ett litet ''marathon'' haha! Eller vad man ska kalla det :)  Det skulle ju inte vara fel att ha en egen Edward Cullen eller varför inte Jacob?! 8) Smaskens på dem iaf :D

Imorgon är det tråkig, lång, dryg, superjobbig torsdag.. Jag hatar torsdagar! åååh!

bild i repris på söt chey



film nu efter en hård träning!

Halloj! Tänkte bara skriva lite snabbt. Just nu kollar jag Twilight, gaah Edwaard!, och har typ ont i hela kroppen efter träningen! Vi gymade först och sen körde vi några övningar som tog kål på mig. Det satt ju fint med boxningens träningsvärk i magen haha. Nu kommer den nog bli tusen gånger värre, passar fint när vi har nationella imorgon. Jag köpte godis och en cola idag så jag får lite energi haha ;) Nej nu ska jag kolla vidare så spännande! Godnatt :)



Hååltimma!

Fick nyss reda på att jag har håltimma på musiken! Fast Daniella är spårlöst borta så det är bara jag och Martin från min klass som har håltimma.. Hon svarar inte på sms heller så jag har ingen aning om vart hon är.. Hörs senare hejdå :)



knasmobil!

Mitt alarm i mobilen ringde en timma för tidigt än vad jag går upp, nämligen klockan fem! Inte konstigt att jag var supertrött, och när jag trodde att klockan var sju och jag bara skulle få en halvtimma på att göra mig iordning, så ser jag att min väggklocka bara var sex.. Lite sur jag var då! haha! Men jag vart glad att jag fäick lgga mig i sängen en halvtimma till ungefär :) Godmorgon på er!



sommarn är på G !

När jag kom hem kollade jag på termometern och gissa vad den visade! Jo 20 grader! Så jag tog på mig shorts och biki och var ute och solade. Skönt! Jag har verkligen saknat sommaren. Nu ska jag göra lite på min centralperspektiv bild som jag ska lämna in imorgon.. Bild är inte heller mitt favorit ämne för att jag inte alls kan måla! Men det måste göras.. hmm.. jag funderar på att måla mina naglar för färgen börjar gå bort :) Kramar!



Skolan

Just nu sitter jag i skolan och spelar lite kort och väntar på att bussen ska komma så jag får åka hem och äta maat! Ja är verkligen superhungrig och trött på skolan! Jag orkar inte skolan, och jag har gått och trott att det är påsklov nästa vecka, men det är en vecka kvar! Och vi har nationella på onsdag i enelska och det är uppsats och jag kommer inte klara det! engelska är inte min sak, och inte inte att skriva heller.. Men jag får väl läsa lite engelska texter innan (fast det kommer aldrig hända men endå..) Eller så pratar jag med mamma som går på engelksa kurs och skriver texter ofta. Idag ska jag dammsuga och plugga lite matte eller något vettigt.. Det är något möte om spanien ikväll men jag tror inte att jag orkar/hinner ikväll.. Det är typ fullt upp hela veckan förutom fredag typ, och jag som ville ha en chill vecka för jag är så trött, men nejnej! Det är fullt schema både i och utanför skolan... Jag behöver en riktig paus! vad ska ni göra idag då? :) pussar och kramar!



Snart så..

Om inte alls många dagar så åker laget till spanien! Daniella och jag åker en dag tidigare än alla andra, och det ska bli så jäkla skönt! Vi ska träna varje dag någon timma plus lite på stranden. Sen resten av dagarna så får vi göra vad vi vill. Så då ska vi väl åka till Barcelona någon dag. Det är första gången Daniella är utomlands och det är med mig, perfekt eller hur! Den tjugonde april så ska Daniella och jag till örebro för att handla grejer som behövs i spanien , plus att jag är i stort behov av finnmedel! Mitt tog slut för flera veckor sedan och efetr det så har hela mitt nylle smyckats av finnar.. Fast jag vet inte riktigt vad jag ska köpa för finnmedel, något förslag på något som fungerar? Tacksam för svar :) Snart är det ju påsklov också! Bara en vecka kvar! Det finns många bra saker men även dåliga saker, men det tänker jag inte skriva här.. Vissa förstår säkert endå. Men det ska iaf bli skönt med lite ledigt från skolan. Eller ja riktigt skönt! När Den oändliga historien slutade så satte jag på min favorit film! Bekännelser om killar, kyssar och katter! Den är riktigt rolig och att det är snygga killar med är ju ett plus, haha! Aaron johnson och en annan som jag inte vet vad han heter. Får väl ta reda på det. nu ska jag gå på toa och sen ska jag plugga klart till provet, herrejesus håll tummarna för mig imorgon!!! swim like a fish in the water



pluggar

Hallojs! just nu så kollar jag på den oändliga historien och rensar i lite lådor, men jag ska snart göra lite kemifrågor, eftersom vi har prov imorgon.. Jag har typ inte lärt mig mycket så jag vet inte alls hur det kommer att gå imorgon.. Lite nervös faktiskt. vad har ni gjort i helgen då? Själv har jag haft match i fredags mot LEAH som vi förlorade med 6-0.. och sen följde Daniella med mig hem och sov här. Vi gjorde mat när vi kom hem och sen skulle vi kolla p. film men ljudet på icefilms funkade inte så vi sov istället. Sen igår så städade jag mitt rum och bytte sängkläder och gardiner, så nu är mitt rum rent och fräscht! Fast jag ska nog tända lite doftljus sen så det luktar gott! Nu har jag fixat internet i min mobil som jag försökt med så länge så nu kanske jag bloggar lite mer. Nej nu dör hästen i filmen så nu ska jag kolla vidare! :( Är det någon av er som sett Den oändliga historien? :) Kanske skriver senare hejsvejs!



trött..

Jag börjar bli trött nu så jag ska nog lägga mig och kolla på någon film snart. Jag har inte bloggat på ett tag för det har varit fullt upp i skolan med nationella prov och lite mer. Jag har inte heller varit på blogghumör men hoppas att det kommer snart igen, så vi får väl se när jag skriver igen, hejdå!



ååååh

jag orkar inte blogga mer idag än att skriva lite kort (därför kommer inga bilder på mitt hår men de kommer förmodligen framöver!) Idag i skolan mådde jag piss, med huvudvärk och bara allmänt dåligt humör.. Jag vet inte om jag håller på att bli sjuk (IGEN) eller om det är mens som spökar?? Iaf så ska jag lägga mig i sängen och ta det lite lugnt nu och kolla på nån film eller läsa. Hoppas att jag mår bättre imorgon, då jag dessutom har HK prov! Jag vet inte riktigt om jag är så himla säker på allt men håller tummarna och de som gjort provet säger att det inte är svårt så jag går lita på dem.  När jag kom hem idag så satte jag mig direkt och gjorde klart HK frågorna till provet, och jag vart inte klar förrns sex ungefär så jag hade en del frågor att göra. Jag känner att det här inlägget inte är så himla positivt så jag slutar skriva nu. Är inte direkt på blogg-humör, och så hör jag mobilen plinga nere på mitt rum så det är antagligen någon som vill mig något så jag ska kolla det.

Ha det bra!