31 oktober

Jag känner mig en aning stressad över kvällen.... Jag har fortfarande inte riktigt kommit på vad jag ska klä ut mig till, men har en "backup-plan" om jag inte kommer på något som jag blir astaggad på. Ellen jobbar till typ klockan 18 ikväll så får knappt tag på henne, vet inte vilken tid vi ska vara i stan osv osv. Så lite stressigt är det haha! Men det löser sig nog, får försöka ta det lite lugnt istället för att tänka så mycket. 

Imorse tog jag faktiskt en riktig sovmorgon, till klockan 10. Kändes skönt att få sova ut ordentligt efter att ha gått upp klockan 08:45 de senaste månaderna fast jag egentligen kunnat sova haha.

Resten av dagen ska jag väl spendera med att knåpa ihop en kostym, packa lite inför imorgon och kolla grejer till den kostymen och eventuellt träna (om vi får tid haha). Men hoppas alla får en rolig halloween, oavsett om ni ska på fest eller bara mysa hemma!  
Försökte hitta en bild från halloween förra året då jag var en docka, men hittade inte.. 

[TUMBLR]



30 oktober

Det var frost och svinkallt ute imorse!! Gick ut i pyjamas för jag skulle ta emot en leverans åt mamma och de kom kl halv nio. Höll på att frysa ihjäl den lilla stunden jag var ute, fy. 
Har suttit vid datorn ett par timmar nu och försökt hitta inspiration till vad jag ska vara på halloween imorgon.. Går trögt.. Funderade ett tag på att klä mig till Birgitte Bardot, men kan inte med eyeliner och skulle behöva bruna linser för att det skulle vara komplett.. Sen har jag spånat iväg åt flera olika håll, från ninja till polis. Känner mig lite stressad haha. 
 
Men mitt i all utklädningsprovning fick jag ett samtal om ett av jobben jag har sökt, så ska på ett möte nästa vecka!! Blev superglad över samtalet och är riktigt taggad nu, hoppas jag får jobbet. 
 



29 oktober

Håller på och kollar på olika sidor med halloweenkläder, måste komma på vad jag ska vara på fredag... Har en "kostym" till på lördag, men ingen idé om fredag. Suck, så svårt. Har inte tid att beställa något heller, så måste vara något som man enkelt kan slänga ihop med saker man har hemma. Förra året kommer jag ihåg att jag var docka och häxa på två halloweenfester, men är ju kul att vara något annat liksom haha. 
 
Ska snart göra mig iordning också sen äta något, ska iväg på möte idag ju. Sen efter det ska mamma och jag träna, ska bli skönt. Även om jag inte direkt har någon motivation, bara att bita ihop! 
 
Har ni kommit på vad ni ska vara på halloween? 



Let´s be cops

Blev ändrade planer för kvällen, åkte på bio med Adam istället för att dega hemma. Vi såg Let´s be cops och den var riktigt bra, skrattade väldigt mycket! När filmen var slut var det typ en timma kvar tills bussen hem gick så vi gick till Mc Donalds och Adam åt hamburgare och jag tog en frappe. 
 
Nu ligger jag i sängen och ska snart sova, sjukt trött!
 



28 oktober

Har spenderat den senaste timmen på att kollat runt på lite bloggar och dricka kaffe, men kollar på Kicks hemsida nu. Jag har en tendens att alltid kolla på kläder, produkter och andra saker som jag "behöver" när jag ska spara pengar.. Bara jag som gör så? Haha måste hitta ett jobb, sen kan jag börja kolla vidare! Har gått in på min mail typ hundra gånger för o se om jag fått något mail från ställena där jag sökt jobb, men har bara fått typ olika nyhetsbrev. Suck, blir snart desperat! Och galen..
 
Idag blir en ganska lugn dag, ingen finska idag så ska hålla mig hemma. Blir ingen träning heller, både mamma och jag har superont i kroppen och behöver en vilodag. Sen jobbar hon kväll också. Men jag hade tänkt köra lite egentid, tvätta håret och ha hårinpackning, läsa och sen städa mitt rum. Kanske till och med dammar så det blir extra fräscht. Hade tänkt gå en snabb promenad också, dock är det världens tråkigaste väder och det blåser så får se hur det blir med det! 
 
Blir deprimerad när jag tänker att idag är det en månad sedan jag åkte till Thailand..
 Mymlan snuttar som vanligt, usch haha. 



27 oktober

Inget bloggande i helgen..
Men hade "fullt upp". I Lördags städade jag litegrann för att Ellen skulle komma, sen när jag skulle hämta henne passade jag på att träna lite snabbt. Sen åkte vi till ICA och handlade lite godis och dricka till kvällen. När vi kom hem pratade vi bara en massa skit och kollade Youtube innan vi lagade mat, tacospaj. Haha, den blev faktiskt väldigt god (fick beröm av mamma och pappa hehe) även om det såg lite mörkt ut när jag gjorde den. Kvällen spenderades i soffan framför tvn och vid ca 11 var Ellen hux flux tvungen att åka till Stockholm. Så kvällen blev väl inte riktigt som planerat, men Adam och jag kollade på "Lilla kyckligen" och åt det sista av godiset så det blev lyckat ändå. 
I söndags tog jag inte sovmorgon som jag kanske hade velat. For upp ur sängen så fort larmet ringde vid 8 och släppte ut hundarna. Fick då även ett ryck att räfsa löv (vår gräsmatta syntes knappt av alla löv..) Så höll på med det ett tag innan jag gick in och åt frukost. Men blev inte sittandes inne så länge, utan tog på mig skrotkläder och räfsade resten av gräsmattan. Efter ett par timmar i trädgården kom mamma och pappa hem. Då drack vi kaffe och sen tog alla tre på sig skrotkläder och gick ut igen. Vi räfsade ännu mer löv, plockade skräp och städade upp bakgården! Helt plötsligt va klockan typ 4 så då gick vi in och åt mat. 
 
Imorse när jag vaknade hade jag så jäkla ont i hela kroppen så jag knappt kom upp ur sängen... Skar som en kniv genom bröstkorgen och gjorde ont så fort jag rörde mig. Men vi bet ihop och åkte till gymmet ändå, vilket gick tungt! Inledde passet med en rätt så negativ inställning igen, men tog tag i mig en bit in i passet. Det var liksom nästan så man började gråta (haha) så trött i kroppen var jag. När det var slut var jag supernöjd och ville hem och äta så snabbt som möjligt.
 
Idag har jag även sökt ett till jobb, håller tummarna, och så har mamma och jag varit iväg och solat en snabbis. Känner att kroppen piggnade till lite av en dos D-vitamin! Nu ska jag äta något och sen kolla kvällens avsnitt av PH. 
 
Skatan var med och "hjälpte" till i trädgården... 



Filmkväll!

Åååh, har typ ätit choklad för ett år..
Åkte till affären när jag skjutsade Adam och köpte popcorn, äpplen, banan, en marabou och lite naturgodis till ikväll och nu sitter jag här med vääärldens matkoma.. Har en hel skål popcorn kvar också. Köpte marabou mintkrokant, smälte den och doppade frukten i, jäääättegott! Kollade på About time som typ blev min nya favoritfilm, ni måste se den om ni inte gjort det. Jag har funderat på att se den ett tag så nu gjorde jag det och blev riktigt nöjd! Nu kollar jag på en film som heter The spectacular now, som också riktigt bra än så länge.
Fick sms från Adam förut och de hade vunnit de matcher de spelat så går bra för dem! Han står i mål och verkade lite nervös inför det när vi satt i bilen, så jag är stolt över honom. Så nu håller jag tummarna :)
http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTA1ODUzMDA3NzFeQTJeQWpwZ15BbWU3MDgxMTYxNTk@._V1_SX214_AL_.jpg 



24 oktober

Idag är det fredag! 
Vilket iofs inte betyder speciellt mycket för mig, eftersom jag är ledig alla dagar i veckan.. *suck* Och som alla andra dagar har jag inte planerat något speciellt för den här dagen heller, bara ta det lugnt hemma. Hade tänkt städa lite på mitt rum eftersom Ellen kommer hit imorgon! Ska slå in hennes presenter från Thailand (som jag glömde ge henne när vi träffades förra veckan..). Vill ta lite tid idag igen att läsa min bok, började i den nya igår kväll och den är såå spännande så vill bara läsa klart den på en gång. 
Vet inte riktigt hur kvällen kommer se ut, eftersom pappa fick problem med bilen igår. De hade lite planer och jag skulle ju vara chaufför till Adam så vi får se hur det blir med det! Men jag ska nog i alla fall dra på någon film och mysa i soffan ikväll, själv eller inte. Vet ej om jag ska unna mig nå godis eller liknande, eftersom vi gjorde det förra helgen. Just nu är jag inte så jättesugen på godis, men man vet ju aldrig haha! 
 
I brist på andra bilder, här är en gammal bild på Tiger! 
 
 
 



Paket!

Precis när jag publicerade det förra inlägget såg jag att posten kom! Skyndade då ut i regnet och såg att mitt paket från Nelly.com hade kommit. Haha, paketet fick precis plats i vår postlåda men resten av posten låg i helt tillplattat på botten.. Ibland är de så oförsiktiga med posten så jag vet inte vad! 
Hann inte ens fram till dörren innan pappa ringde och berättade att han fått problem med bilen och jag var tvungen att åka och hämta honom. Så tog på mig kläder och åkte nästan på en gång! 

När vi kom tillbaka hem öppnade jag paketet och testade mina nya skor (de passade!) och betalade dem + försäkringen på min bil. Så nu behöver jag inte tänka på det! 
Nu ska jag ta mig något att äta och sen kolla på lite Carrie diaries eftersom jag inte hann det förut. 
Mina babes! 



23 oktober

Ännu en grå och mulen dag ute..
Sitter inne i min morgonrock och tjockstrumpor och fryser.. Nyss gjort ett mellanmål och ska kolla lite Carrie Diaries under tiden. Läste nyss ut min bok och plockade genast fram en ny. Läste en bok som jag fick från bokklubben Läslusen som fanns när jag var yngre, där jag fått ca 90% av böckerna jag äger. Boken jag läste heter "Afrodite och döden", någon som läst den mer än jag? Så spännande bok, passar i höstrusket nu. Den är i alla fall jättebra och jag rekomenderar de som hittar den att läsa den! Så nu börjar jag i andra boken om Afrodite som heter "Afrodite och sveket". Också en jättebra bok! 

Idag körde mamma och jag träning hemma. Vi gick ut och gick/joggade och körde med vikterna vi har hemma. Förutom det hade jag inga speciella planer för idag. Förutom att läsa, städa mitt rum litegrann och annat kul.. Väntar på ett paket som ska komma med posten (förhoppningsvis idag) så tittar ut genom fönstret med jämna mellanrum. Så ska jag väl betala lite räkningar och sånt man gör, haha. Inget roligt alltså ;) 

Imorgon är det fredag och då ska jag vara chaufför till min lillebror som har innebandynatt på skolan. Minns när jag var med på innebandynatten, för typ 4-5år sedan.. Herregud, vad gammal jag känner mig! Sitter i morgonrock och äter keso och tänker tillbaka på min ungdom. Haha, nej nu får jag lägga av! 
 
 



22 oktober

Fy vilket tråkigt väder det är ute... 
Mulet, grått och svinkallt.. Hösten enligt mig ska vara lite kylig, solig och färgglad. Alltså inte alls så det är nu. Kanske är så att jag missade den delen av hösten när jag var i Thailand (vilket jag inte klagar sådär jättemycket över) för nu finns det ju kanske två löv kvar på träden. Men men, kommer ju en höst nästa år igen. Nu ser vi fram emot extremkyla och snö ;) 
 
Just nu håller jag på och kollar lite jobb, mailaddresser och sådant. Ska ringa ett samtal lite senare och se om det ger något. Har även uppdaterat både CV och personligt brev så nu har jag väl det jag behöver nästan. Känns bra! 
Lite senare idag ska jag bege mig ut i kylan mot stan för möte och sen när jag kommer hem igen blir det träning. Sks försöka ha samma positiva inställning som igår, känns som att det kan bli tungt idag! Har träningsvärk i ryggen och axlarna, men vi får köra på ändå!
 
Nu ska jag gå och göra ett mellanmål, förmodligen kvargplättar igen (så gott) sen göra mig iordning för klockan går. Hoppas alla får en bra dag! 



21 oktober

Blev ett tidigt pass på gymmet idag! 
Mamma ska åka och jobba så imorse gick jag upp klockan 8 och käkade en lätt frukost, keso med banan + kaffe. Sen drog vi oss mot gymmet och körde ett jobbigt pass.. Inne på andra veckan nu och en hel del övningar har byts ut och blivit jobbigare, men man känner att man blivit starkare. Idag försökte jag ha en positivare inställning när jag gjorde övningarna. Istället för att tänka saker som "nej jag vill inte göra den här", "fyfan va jobbigt!" och "jag ger upp!" försökte jag att inte tänka så mycket utan bara göra dem. När det kändes tungt tog jag ett par djupa andetag och kämpade vidare, smärta är svaghet som lämnar kroppen eller vad säger man? 
 
Har precis slängt i mig en tallrik gröt med banan och kanel, ska dricka kaffe nu och kolla på Carrie Diaries (helt obsessed av det!) Senare ska jag tjoffa i hårinpackning, duscha och sen åka iväg på finskakurs. 
 
p.s Förstår inte vad det är för fel på min dator, den vill inte acceptera mitt minneskort.. Därför har jag inte kunnat visa vad jag köpte i Thailand. Typiskt, men jag jobbar på det så hoppas det fungerar snart! 
Älskar det här nagellacket, men mina fingrar är inte alls lika fina som när jag fixade
dem i Thailand.. Suck haha! 
 
 



20 oktober

Då var det måndag igen! 
Ny vecka, ny start och nya mål. Haha så klyschigt det där lät då! Fast lite så är det ju faktiskt, när man tänker efter. För mig är det en ny vecka med nya övningar på träningsschemat bland annat. För er kanske det är en ny skolvecka, nya tag, eller kanske på jobbet för er som jobbar. Hoppas alla får en bra vecka oavsett :) 
 
Idag har jag hunnit med en hel del! Vaknade som vanligt innan 8 av att jag var superkissnödig (gjort det de senaste 4-5 nätterna?) men gick tillbaka till sängen och läste en stund innan jag gick upp och åt frukost. Idag var det Grey´s Anatomy och Desperate Housewifes på tv så kollade på det medan jag åt frukost. Blandade ihop en kvargplättsmet efter det och åt under Ellen. Sen började jag med att plocka disk och rensa lite i lådorna i köket. Efter det tog jag tag i att rensa bland framförallt mina skor, en massa som jag inte använt på flera år men hittade även ett par gamla godingar som jag plockade fram igen! Gick sedan vidare till alla lådor vi har i hallen med vantar, raggsockor etc. så kastade bort en hel del tradigt och tråkigt. Då hittade jag faktiskt också en snygg jacka som låg gömd i ena skåpet, så winwin! Slutligen dammsög jag hela huset + mitt rum och nu ska jag ta mig lite "lunch". Snart kommer Adam hem och då ska jag skjutsa honom på fotbollsträning. Vuxenpoäng! 
 
Har också läst lite om bland annat hemtjänsten här var jag bor och ska nog söka den här veckan. Behöver knepa ihop ett nytt CV bara. Sen är det bara att köra! Håll tummarna för mig ;) 
- Vad har ni för planer i veckan? :) 



19 oktober

Höstmyser lite, tänt ljus (vaniljbulle!) och lyssnar på musik.
Väntar på mat, min mage kurrar massa, så jag hoppas att maten snart är klar. Tror det blir någon slags chiligryta, mmhhm hungrig. 

Ja vad har jag gjort i helgen? Tränat och ätit lite godis faktiskt! Vi alla här hemma hade en sådan dålig dag igår så vi unnade oss lite godis. Inte ätit plockgodis på typ 100år innan det så va verkligen underbart! Men vi körde hårt med träningen också, även om kroppen skriker. Idag gick det extra trögt också.. Några nya övningar, inga roliga, så kände bara döö. Men känner ändå inte för att ge upp, överlever ju passen liksom! Det ska ju vara tugnt också, inget kommer som på en räkmacka. Imorgon ska jag väga mig också, sen mäta mig och se om det hänt något. Haha, håller väl tummarna även om vi fuskade med lite godis nu i helgen. 
 
Idag har jag också hunnit med att "jobba" (städar hos en vi känner) så har tjänat lite pengar. Känns bra att få in lite pengar, gör bara av med det nu eftersom jag är arbetslös haha. Men jag ska kolla lite jobb imorgon hade jag tänkt, läsa lite och se om det är något jag känner passar mig. Isåfall söker jag nog något. Funderar på att skriva ett nytt CV också, har ju hänt en del sen jag skrev det andra! Man kan ju behöva ett om jag söker jobb liksom. Känner att jag ryckt upp mig litegrann sen senast jag skrev... Men det blir ofta så när jag skriver lite "seriösare" inlägg och speciellt om ångest, jag måste bara få ut allt negativt jag känner för att kunna gå vidare. Jag kommer ju garanterat dimpa ner i ångest igen, men det är jag van vid nu. 
 
Bara jag som insett att oktober snart är slut?! Känns helt sjukt, var ju nyss september och snart är det november redan så det är inte långt till december. Herregud, jag får släpp bara jag tänker på hur otroligt fort det här året har gått! Måste ju snart börja tänka ut nya nyårslöften.. 
Såhär ser mitt rum ut just nu!
 



17 oktober

Idag är jag ensam hemma.. Märkte det inte först, men när ingen kom ut till köket började jag undra. Haha, känns som att jag har koll! Skillnaden från idag och igår (förutom att det är två helt olika dagar) är väl att jag åt gröt idag istället för fil. Annars har jag gjort i stort sett samma, kollat på tv och ätit frukost. Dock har jag plockat lite disk, mögligt bröd, gått ut med soporna och rastat hundarna så lite annorlunda har det varit. Men känner mig lika utråkad och miserabel som igår.
Jag känner att jag måste göra något men jag vet inte riktigt vad, för vad jag än gör känns det som att jag måste göra något viktigare. Som att jobba, vilket är svårt eftersom jag inte har något jobb. Jag känner ingen direkt lust att söka något heller, vilket gör allt 1000x svårare. Jag känner att jag måste rycka upp mig själv, annars vet jag inte hur det kommer sluta.
 
 
Jag har noll motivation till någonting, jobb, träning, mat, vänner, mig själv etc etc. Det känns som att det går så sjukt bra för alla andra, de gör någonting med livet och har olika mål, och vad gör jag. Har konstant ångest för att jag inte gör något. Jag kan inte slappna av, jag tänker alltid på allt jag borde göra, vilket gör att jag inte orkar någonting. 
Jag har försökt fundera på vad jag skulle vilja göra nu, vad för slags jobb jag vill söka. Men ju mer jag tänker på det ju mer inser jag att jag är inte bra på någonting egentligen. Jag duger inte till något jobb, av olika anledningar. Mest för att jag är jag, min ångest, min rädsla för att misslyckas, göra bort mig, göra fel. Det är några saker som hindrar mig, inte bara i detta syfte utan i livet. Det finns så mycket jag skulle vilja göra, en pågrund av rädsla klarar jag inte av det. 
 
Detta blev ett ganska... deprimerande inlägg, kan vara för att jag lyssnar på Mumford & Sons (haha) men också för att jag verkligen känner att jag måste få ur mig saker. Jag har för mycket som ligger under ytan, som gör min ångest starkare. Jag måste börja jobba med mig själv, "få bort" ångesten , börja leva livet, vara mer positivt. Det börjar idag.