Kollar på "Älskling du har blivit en tjockis!"

Och äter varmkorv och potatissallad. Glad Valborg!



Nämen sara, har du gått och blivit lite nyttig?!

Hejsan.
Mår inte riktigt 100 idag.. Vaknade med huvudvärk och ont i nära hela kroppen.. Så Har legat i soffan och kollat på tv hela förmiddagen och nu. 
Har fått dille på keso och åt bara det igår (Ni som följer mig på Instagram såg min lunchbild, haha) speciellt på knäckemacka och blandat med blåbär. Det kan jag riktigt rekomendera, supergott! Men tyvärr så är all keso slut och jag har inte riktigt orken att dra mig iväg till affären så käkar sallad idag! Den har bara det vanliga, sallad, tomat, gurka, paprika och sen lite dressing på. Och jag dricker vatten till det även om jag hatar vårat vatten, usch! 

När jag har ätit upp min nyttiga lunch och fått i mig en kopp kaffe så ska jag nog gå ner på mitt rum (Som förresten är huuur stökigt som helst och inget står där det ska) och måla en till gång på min byrå, som ska bli vit. Skulle vilja måla klart andra väggen men färgen tog slut igår och det suger lite. Älskar att måla! En vägg är helt klar och det blir superfint och ljust! Åh, kan inte vänta tills alla väggar är målade och jag kan börja ställa iordning allt igen. GAH!
Behöver dra med mamma till Rusta och köpa mer färg och handtag till den där byråsaken. Skulle ju helst vilja åka idag, men de är inte hemma och tror inte de är så sugna på att åka igen när de kommer tillbaka. Typiskt!

På Måndag är det valborg men John Bauer har inte studiedag.. Men jag har ändå inga planer så spelar inte så stor roll för mig!
Har ni några planer för valborg? :)



Hard workwork!

Tröttare än tröttast!
Har målat ända sen jag la upp bilden.. Målat väggen tre gånger och sen målat min byråsak som jag har alla filmer och böcker i. Så mitt rum är en enda röra! Men jag älskar att måla! Sen tror jag att resultatet blir skitsnyggt och mitt rum kommer bli så mycket ljusare än nu när det är svart. Och det är ju ljust jag vill ha. Imorgon ska jag se om väggen behöver målas mer, måla byråsaken vit, "slå in" hyllan i röd tapet (blir nog skitsnyggt!) sen börjar jag nog måla andra väggen så mycket som färgen räcker. Just ja ska måla lite mer på min dörr för att få bort vissa fläckar och så. Det blir fullt upp imorgon med! Älskar att pyssla och ha något att göra, sen blir det ju så fint när man är klar.
Nu ska jag kolla på Spartacus och spela lite! Ha en rysligt bra fredag allihopa så hörs vi imorgon.



Vad händer nu?




Hej!

Sitter och försöka skriva en uppgift på engelskan för att träna till Nationella provet, men det går så seeeegt. (Som ni kanske märker..?) Vill bara sluta skolan för dagen och gå hem och sova, är verkligen supertrött. 
Men nu ska jag väl försöka få den här klar, suck!



THIS TITLE MAKES SO MUCH SENSE!

Tjo alla bres!
Idag gjorde jag det skriftliga nationella provet i Svenska (som de flesta andra..) och så slutade jag klockan 10. Fett vääärt!
När jag kom hem så såg jag att min ena hund hade analklåda och åkte kana på golvet, mysigtmysigt. Tur så blev det inget "snigelspår" efter honom, då hade jag spytt.
Och när jag kom in i mitt förresten supervälstädade rum så fick jag reda på att jag hade en inneboende. Vad är det med det? Kanske ni tänker, men om jag säger att han hade åtta ben så kanske ni förstår. Tyvärr eftersom han inte betalat hyra så fick han flytta till det fina landet dammsugarpåsen. Lite avundsjuk på honom faktiskt. Just ja, jag döpte honom till Bertil.
Lekte lite vuxen också och sorterade mina papper noga in i en pärm och skrev saker som viktiga papper, skolpapper, gamla fröviskolpapper osv. Kände att min vuxenstatus
höjdes från typ <-------> till <------------------------------------> i ett smack. Insåg också då när jag satt vid mitt skrivbord, och kollade på lillabloggen, och sorterade mina springtävlingsdiplom och mopedpapper att hålslagaren må vara den nästan smartaste uppfinningen som finns! Idiot, kanske ni tänker nu men om man jämför med bilen. Hålslagaren är miljövänlig (oftast, beror väl på vad man har för någon..) och så kan man göra hål i papper med den. Bilen är absolut inte miljövänlig och man kan inte göra hål med den. Eller jo, i kroppen och så om man kör på någon men... Ja ni kanske fattar? Sluta tänk hjärna!
Klappade lite på Tigurt också och kände att han hade en fästing, så jag bestämde mig för att ta bort den. Men han sprattlade som en fisk på torra land så jag bad mamma om hjälp. Då såg jag att jag hade värsta stora äckliga fästingen som låg och degade på min tröja. Då fick jag "paniken" som Sean Banan skulle sagt och tappade katten som flög iväg som med en sprakande raket mellan benen och jag skakade som en galning från galningland med handen så fästingen fick en flygtur. Dock så hittade vi inte honom sen, men jag letade som efter en "nål i en höstack" fast lite mer som en fästing på mattan... Fick ta fram bästa vännen dammsugaren och anta att den hittade honom. Elaka jävel! Kanske ni tänker nu men nu fick ju Bertil en kompis. Döpte denne till Simon. Tänker mig att de just nu sitter därinne och dricker en varm kopp te.
Nu ska jag kanske ta tag i mitt rum.... Och byta sängkläder för jag vill inte ha Bertil-kompisar bland mina lakan....!



Ser ni hur hungrig jag är!?




Mitt framtida yrke, Försökskanin!

Mamma håller på och tränar att linda ben till hennes tenta, och duktig som jag är ställer jag upp! Men om hon kommer med en massa sprutor och sånt får hon hitta någon annan!



"Hejsan, jag hade tänkt visa er hur jag sminkar mig."

Ligger i sängen som en valross och kollar på en massa sk "sminkvideos" på YouTube. Insåg att det är så Otroligt fult när folk tar på sig mascara! Alla dessa groteska miner man gör, vissa spärrar upp ögonen och ser ut som rådjur på hasch medans andra gapar som fiskar i havet. Men det är nog det som gör videosarna så himla roande. Jag skulle dock aldrig göra en sminkvideo då jag knappt använder smink, så den videon skulle bli YouTubes kortaste video. 
Det finns ju dem som har gjort "fjortissminkning, PARODI" och då tänker jag liksom WTF? För liksom vad är grejen? Alla vet väl redan hur man sminkar sig som en sk "fjortis" eller "fwjortwiis!" så vissa förstår. För det är ju bara att mula ner allt smink i en katapult och sikta in på sitt ansikte och fyra av! Woala, FJORTISSMINKNING A LA PERFECTIONE! Men de videosarna är också på något sätt väldigt underhållande, för egentligen är det ingen parodi (I mesta fall!) för in fact ville, eftersom de flesta videosarna är från typ 2008, testa på/vara coola eller helt enkelt vara en fjortis.
Men nu ska jag hämta mer kaffe och garva vidare!

Sen är det ju så himlans roligt att kolla på dem som inte har någon aning om vad fan de håller på med och bara improviserar vilket ger resultatet clown på cirkus Wiktoria....!


Eller så gör man ju bara en 2011.. Notera: Parodi..... ELLER?!!




Hahaha, var bara tvungen att visa den här :')

Så klockren!



YOU SHALL NOT PASS!!!!!!!

Idag har jag inte orkat blogga! Har haft nationella (som de flesta?!) såå.



Jag kan riktigt känna hur magrutorna börjar titta fram! Vart har ni varit alla år?!

Usch och fy för träning! Fast måste erkänna att det var rätt skönt faktiskt.. Men nu ska jag ta min bodybuildar kropp och dra mig till duschen, PUH!
Hejsan, Mosie heter jag! *PLUTPLUT*



Typ 1000 år sedan en videoblogg, så här kommer mer knas!

Måste tillägga att det med att ta på sig en sport bh är ju bra knepigt! PUH, ett träningspass bara det!



Sluta tänk hjärna!

Nu ska jag ta och kolla lite på Top Model Sverige, måla naglarna och sen ska jag färga ögonbrynen! Weho!
Skriver lite mer senare!
Ska förresten till naprapaten den 9 maj! Hoppas det blir bra nu!



Hej allihopa..

.. det här är dagens outfit! Kör på lite djurtema! Sexigt va?!