..you confuse me

Dagen har varit både bra och dålig. Praon gick helt OK och jag var inte så trött som jag trodde jag skulle vara. Sen hänkade jag med Danni hem ist för att stanna kvar till typ fyra, hehe. Hos D gjorde vi smoothie och kollade på film! Myysigt. Behövde vara social. Sen kom anders och hämtade mig och sen hemma satte jag mig här och kollade klart på filmen och drack kaffe med pepparkaka. Fast halva kakan ramlade ner i kaffet och blev gletig.. fast gletig är nu inget ord men jag hittade inget ord som passade, så jag använde fantasiin och  kom på ett eget..
Nu är jag lite deprimerad som ni kanske märker, bara för att jag är förvirrad sjukt... Men vi får väl se vad som händer men man hoppas på det bästa, right?
Har i alla fall en låt som piggar upp mig lite, härlig låt måste jag säga!


Imorgon blir det prao igen och senare blir det träning i Rockhammar!
Och snart ska jag sova för imorse var jag typ död, haha!

bye..



Dum av dig

Idag vaknade jag vid nio och kunde inte somna om! Kanske mina nerver som spökar, hihi! (:
Tog ut hundarna för en stund sen och märkte då att det snöade/regnade! Nu regnar det mest.. Hoppas inte att det regnar ikväll.. ;( Eller imorgon!
Senare idag ska jag på träning, fast jag skulle egentligen inte träna idag för päronen jobbar men Jossans mamma hämtar mig, så jag tränar endå! :D + så måste vi ju träna massor om vi ska följa med till spanien nästa år! Najss! Då måste jag träna så jag får en fin bikinikropp! :O Vilket jag inte har nu.. Det finns så mycket jag vill göra;
- ta hål i naveln med Danni
- FÄRGA MITT JÄVLA HÅR
- få mitt moppekort så jag slipper cykla överallt och få det gjort!
och massa massa mer!
Sen längtar jag sjukt till lovet för då vill jag göra en massa saker, inte bara sitta hemma som jag brukar göra! Jag och Danni ska kanske göra något på halloween och sen vill jag åka till Johanna och typ träffa folk! :D Så om nån vill hitta på nått så smsa :) Men nu har jag inte gratis sms, men jag ska fixa inom kort, för jag klarar mig inte ;) Så om jag inte svarar så vet ni nu varför! SÅ ni inte tror att jag dissar.
Jag vill ladda ner en massa musik också men jag orkar inte göra det nu :D haha, lat? Jodå ;)
Igår gjorde jag inte alls mycket. Jag var ju ensam för amanda hade en kompis här och adam var hos kusinen och alla andra jobbade, så jag satt här och kollade på tv.. Ovanligt??? nä, inte ett dugg..! Fan måste ut och träffa folk! :P
Fast mycket onyttigt åt jag inte, två våfflor och en liten bit choklad? Bra Sara! Jag ska försöka att inte äta så mkt onyttigt om jag ska lyckas få min bikinikropp till spanien ;D Men jag kommer garanterat äta onyttigt endå... Typ pizza och sånt.. *suck*
Idag mår jag bra faktiskt! :D Visst, magen gör väl lite ont men jag tror att jag ska få mens idag och sen pirrar det lite i magen! :) Men annars mår jag helt prima :D

Jag vill åka till örebro och köpa nya vinterskor för mina uggs har börjat ge sig.. På ena skon har sulan nästan slitits bort helt! Fast det är bara på ena sidan vid hälen ungefär så jag får jätte ont i foten när jag har dem! SÅ nu går jag runt i ett par dojjor som är typ 2-3 storlekar försmå så mina tår tar i! x) Fast jag har ju en hel del andra skor men jag har inte orkat byta.. Lat som sagt..
Sen vill jag ha en ny jacka.. För mina tre typ EXAKT likadana jackor är jättekorta i midjan sen ser man ut som en köttbulle i den :) snyggt, jao!

Men nu ska jag lägga fram alla fotbollsgrejer så slipper jag springa runt som en virrig höna sen, heejjsvejs!

P.s skriver kanske senare om jag hinner! :)




(L)

Your Call

Waiting for your call, I'm sick, call I'm angry
call I'm desperate for your voice
Listening to the song we used to sing
In the car, do you remember
Butterfly, Early Summer
It's playing on repeat, Just like when we would meet
Like when we would meet

I was born to tell you I love you
and I am torn to do what I have to, to make you mine
Stay with me tonight

Stripped and polished, I am new, I am fresh
I am feeling so ambitious, you and me, flesh to flesh
Cause every breath that you will take
when you are sitting next to me
will bring life into my deepest hopes, What's your fantasy?
(What's your, what's your...)

I was born to tell you I love you
and I am torn to do what I have to, to make you mine
Stay with me tonight

And I'm tired of being all alone, and this solitary moment makes me want to come back home
x4
(I know everything you wanted isn't anything you have)

I was born to tell you I love you
and I am torn to do what I have to, to make you mine
Stay with me tonight

I was born to tell you I love you
and I am torn to do what I have to, to make you mine
Stay with me tonight
(I know everything you wanted isn't anything you have)

 

 

ååh. låten (L)!




turktumlare

ah, vist amanda. Torktumlare annars!


Idag sista praodagen för veckan och nu har jag laddat upp med fredags mys! Men jag har inte bestämt film ännu.. *funderar
Men jag är för trött för att skriva långt nu.. hehe.. :)


Since you Been gone



NU FAN ÄR DET GJORT!

Nu har jag min sidecut! :D
ganska värdelöst dåliga bilder på min sidecut, men jag ska testa ta med kameran ist ;D nöj er med de här bilderna först! :D (Y)


SÅ JÄKLA STOLT




Idag händer det....

idag ska jag klippa/raka SIDECUT! :D Mamma ska bara fixa lite och sen blir jag lite korthårigare! :D På ena sidan iaf ;) haha
Åh, jag är så spänd och så nervös men samtidigt glad! :D
Men jag lägger kanske upp en bild på resultatet sen om jag hiinner (:
undra vad barnen på dagiset ska säga när jag kommer med en rakad del på skallen? *funderar*
Kraaam!



Kväll

Nu börjar det bli dags att göra sig iordning till sängen. Jag sitter här och äter knäckemacka med juice (: mums!
Sa till mamma idag att jag vill klippa mitt hår och raka sidecut! Så jäkla häftig frilla att jag måste skaffa och se om det är bra (: Hoppas det inte ser för konstigt ut ;) haha
För alla som inte vet vad sidecut är så kommer en bild nu:

Fast jag vill inte ha lika stor som hon på bilden, men vist är det snyggt?! :D
Sen ska jag ju färga håret med och det blir väl svart eller brunt ;D
Jag tog en bild för att försöka se lite hur det skulle se ut med man ser inte så bra men ni kan få se den endå :D

Så jag kommer nog få en liten makeover, right?! ;)
Nu ska jag duscha hejdå :D!

kraaam <3



Söndag

Söndag idag, vilket innebär att jag ska praoa imorgon... Jag ska vara där vid åtta och jag är inte säker på att jag kommer upp imorgon! o: Hahha!
Just nu kollar jag på Made och myser i mina rosatofflor (a) Jag är lite hungrig, kanske för att jag bara åt frysta blåbär till frukost..? Fast det är ju mat snart så..
Idag vet jag inte vad jag ska göra. Blir kanske träning om jag har skjuts in, för mamma och pappa är ju inte hemma.. Men jag hoppas att jag kan åka. Annars springer jag här hemma. Men idag måste jag göra nått annat än bara sitta vid datorn, som jag gjort hela helgen..! Ajjabajja sara (:
Åh nu vart jag sugen på smoothie,, jäkla reklam! o: Jaja, nu ska jag kolla vidare lite, hejdå! (:
<3



torsdag!

Men endå helg för min del! :D Sitter på rummet med ett ljus tänt (för alla ljus har tagit slut, hehe) och kollar på Planet earth om öknar och sånt :) Myysigt!
Jag kommer inte att gå i skolan på TRE HELA VECKOR! :D SÅ jäkla skönt det är asså (: Och två prov på sista dagen kunde ju inte sitta bättre, right? ;) Fysikprovet gick sämst Även fast vi fick ha boken, för jag fattade typ inte frågorna.. -.- Men jaja, hoppas väl på ett g.. /:
Jaja, nu ska jag mysa vidare
puss :) <3

sadface typ? :)



duktig!

nu har jag varit riktigt duktig! Jag gjorde franskaläxan när jag kom hem och sen tro det eller ej, så snörade + packade jag alla lampor mamma lagt fram! :D tog väl en sådär 2-3 timmar men men, jäkligt ont i fötterna har jag nu kan jag säga! kommer jag kunna gå imoron? nä.. Apropå imorgon, taggad på fysikprov med bok? :D knappast.. Kommer gå illa fast vi har boken :) Och så är det ju sista dagen i skolan på sisådär TRE VECKOR! :D najsnajs!
Men nu ska jag lägga mig i sängen och antingen läsa, eller kolla klart på superheromovie :D haha!
plus att imorgon har vi långlång rast, och då kanske det blir film i filmsalen? (: trevligttrevligt med mina tjejer! :D
ciao!






btw, så måste jag VERKLIGEN färga mitt hår, helst imorgon! för mina päron är inte hemma i helgen, dampdampdamp. men ja kommer säkert få gå i mitt gräsliga utväxt jävla fitthår... diediedie


Men surprise dååå!? näfan, det här viste jag frånförsta början, och ändå lyckas du? otroligt vad dum man kan vara ibland...!



Plugggggaaaaaa

Nu ska jag plugga franska, jippi.. ;D


ps. På fredag är det studiedag, lalallala. händer? (:

kram!



Rrrrrandommmm

Pppower, typ..

Drack precis kaffe, vilket inte var så smart eftersom jag ska sova nu? ahhaah, clever jag vet! Men jag ska läsa min sjukt äckliga bok så jag kanske blir trött(eller så jävla rädd att jag ligger vaken hela natten??) Tur att jag har min egna natt..vafan heter det nu? ögon? Jaja, whatever haha! De är iaf söta :) och lite kantiga, men jag ska ju inte titta på dem jag ska ju sova? Imorgon ska jag till skolan, nanananananananana. Och sen blir det träning, träning! Och faan om jag inte är slutkörd när jag kommer hem för då blir det en spring tur, jaja! För här ska man komma i form! :D inte ligga och lata sig här inte, näjnäj! motion och nyttig mat från och med nu, inte gå och deppa! ;) Brb, har vatten i örat sen jag duschade...
-----------------------
Så fixat! men damp? och vad sägs om nej? haha vissa människor är väl för underliga! :D
men nu pratarjag struntstrunt!

btw, så har jag insett nu att jag faktiskt saknar dig.. Jobbigt att inse det nu när det är flera veckor innan vi ses igen.... F-A-I-L
Men sånt är väl livet? Förjävligt.. hejdå



ÅH NEJ

Jag tror att jag håller på att bli sjuk! ): Mår sjukt illa, är trött (slocknade vid ca 10 varje kväll i helgen?!!!) och så är jag sjukt seg i kroppen.. PLUS att mitt jävla knä inte blir bättre! Och vi som har inneträning imorgon, men jag ska träna endå (:
Nu lyssnar jag på musik och myser i mitt nystädade rum. Fick städhets och städade riktigt ordentligt, rensade, dammsög, dammade, tvättade fönstrena, böt gardiner och böt sängkläder :D Fräschar upp det ännu mer med doftljus (: Smaskens!
Igår laddade jag ner en massa musik också, samt Linkin parks låt The Catalyst som är min nya favorit låt! SÅ jäkla mäktig, och jag älskar alla Linkin Parks låtar nu! :D Blir nog sängen snart, så jag kryar på mig!

Hejsvejs!

MIn favorit låt just nu!



Mys-Fredag!

Nu sitter jag på mitt rum med massa tändla ljus omkring mig, riktigt mysigt! Och gott luktar det med. Klockan är bara 6 min över åtta men endå är jag sjukt trött, galet! Just nu kollar jag på nått polisprogram, för det var dryg reklam på 4..
Är det någon som har nån favorit än? Inte jag iaf.. Finns väl nån som är bra, fast jag har inte kollat så mycket på idol, typ 3-4 gånger (: hihihi. Antar att jag tröttnat på idol :P Likadant med melodifestivalen.. :D Det har liksom blivit så uttjatat med åren.
Om det inte är något bra på tv ikväll så ska jag nog kolla på en film (: Om mitt ps2 vill funka.. -.- Fattar inte, vissa filmer går inte att kolla på? Det är lite drygt om man ska kolla på någon jättebra film, och sen funkar det inte.. Men jag ska typ ta Amandas dvdspelare :D (Y) Tummen upp!
Jaja, lite kvällsuppdatering, kanske lägger ut något lite senare (: kram!

lite småått söt! (:



Snart sängen!

Nu ska jag duscha och sen smörja in mig med bodybutter så man blir mjuk! Härligt säger jag! Och efter det så ska jag nog packa idrottskläder så jag slipper göra det imorgon, plus att jag kanske kan ta lite sovmorgon! :D woohoo.
Kanske slipper att stressa imorgon också. Nu måste jag dra, hejsvejs (:

God natt!