inget bloggande på ett tag....

eftersom skolan nästan tagit kål på mig! Förra veckan var verkligen med TVÅ prov och redovisning + läxor.. Puh! Tur att den är över. Nu är det Hälsoveckan som gäller, och jag är super taggad på Gillersklack på torsdag och frukost i skolan några dagar.

Nu blir det träning på högnivå här i huset när Zumba paketet har kommit! Det kom i fredags och i lördags kväll testade jag det, och herregud så jobbigt men så himla kul! Man riktigt känner hur hela kroppen jobbar på en och samma gång och efter 20 min så är man slut, ialla fall jag. Någon som testat Zumba eller hört talas om det? Om inte så rekomenderar jag det!

Söndag idag så det var upp tidigt till träning i Ekäng. Jag var faktiskt inte lika trött som jag trodde jag skulle vara. Träningen gick riktigt bra också, kan kanske bero på det fina vädret som vi fick! Sol och lagom varmt, helt perfekt. Sen kom jag hem, helt utsvulten! Så jag käkade och sen mådde jag illa så jag gick och kollade på film :D Inga fel nejnej!

Tänkte dela med mig lite gamla bilder från 2010!



Dagen innan min födelsedag!


det var några bilder jag hittade, de är inte iordning men jag var blond i början av året och färgade innan sommaren nån gång. om ni ville veta ;)



this is life,, DREGGEL VARNING

Nu har jag dammsugit klart hela huset och fixar lite käk till mig och knaspojken. Jag passade på att ladda ner lite bilder också på lite allt möjligt, hehe.
BTW så är min tå blå! jag sparkade in den i Daniellas sko och sen hade jag jätte ont. Så när jag kom hem tog jag av mig strumpan och mötte ett blåmärke på hela lilltån..!
jag måste bara säga att jag älskar Lil Wayne! hans röst hans utséende, allt!


Detta är en utav mina drömkillar!
Tänk han med lite choklad på!!
*dregglar*



hemma

Kom hem runt halv ett och då tog jag ut hundarna en kortis och nu sitter jag här och lyssnar på musik och dricker lite te. Hörde några bra låtar imorse som jag laddar ner nu så jag har något nytt att lyssna på sen när jag ska dammsuga.. Några kanske undrar vad jag gör hemma från skolan såhär tidigt, det var pedagogisk eftermiddag idag (pedda). Idag på franskan så skulle vi göra franska pankakor, men icke sa nicke. Det fanns ingen sal vi kunde vara i.. Och alla som hade taggat och de flesta hade struntat i frukosten bara för det, och sen blev det inte så.. Då jobbade vi som vanligt och bestämde att bakandet sker på torsdag.. På kemin kokade vi vatten i en pappersform, och tände eld på stearin. Sen var det bara lunch och sen hem.
Nu när det varit plusgrader några dagar och snön börjat smälta så har det blivit is hela vägen från mitt hus ända ut till vägen (ca 1km)! Det var lite kämpigt att gå från bussen och jag höll på att halka några gånger men lyckades hålla mig på fötterna, som tur är!
Ni får ha det så bra, hejsvejs!



Badrummet snart klart!

Och det ska bli så skönt med badkar, en toalett som spolar ordentligt och ett fräscht badrum! Det är bara lite fix med vattnet, en spegel som ska upp och så ska elektikern komma. Längtar ihjäl mig på att få bada!
Igår var det jag som kissade på toaletten först av alla!





Testade att ta vattenbilder för första gången.




Så vad tycks? (:

Sen hade jag två bilder på Adam


så nu ska jag kolla vidare på fångarna på fortet, HAMMERFALL!

hejsvejs (:



bilder från förra helgen....

Daniella var här och käkade pizza och hade galet kul på google översätt! Sen tog vi ju en promenad i regnet klockan elva. Det var mysigt och roligt, som vanligt! Sen tog vi ju lite bilder som jag inte har lagt ut för jag var ju sjuk i veckan.. Men nu kommer de :)

Trött tjej! haha (;

Taggad tjej påväg på nattpromenad!
och lite små söt i pappas mössa 8)
Sen bjuder jag och frasse på en latisbild!



Tillbaka till verkligheten..

Ah, idag gick jag till skolan! För första gången 2011, och det var helt OK. Hade saknat skolan lite gran, faktiskt, så det var kul att komma tillbaka. Jag fick i mig lite frukost och tog med en kiwi om jag skulle bli hungrig, och det är jag glad över att jag gjorde! Mellan so:n och franskan så var jag utsvulten! Det lugnade ner sig lite när jag åt kiwin men vid lunch var jag super hungrig igen.. Det var dynamit soppa och det var väl också helt OK, men jag fick inte i mig så mycket. Jag viste inte riktigt om jag var riktigt hungrig eller om magen sa STOPP INTE EN TUGGA TILL! Just ja, jag fick ner en halv macka också.
Det var lite som var nytt i år, nytt schema, nya platser och nya klockor. Som inte går att ställa om tydligen.. Haha, illa! Schemat var inte helt hemskt, vi slutar 14.20 på måndagar (vilket iof är lite irriterande eftersom två bussen går då!) och inte allt för korta raster.
På svenskan har vi börjat läsa i olika böcker, fast alla tog ju nästan samma bok, som vi ska läsa i några veckor och sen blir det redovisning. Jag + en hel del andra tog Tusen gånger starkare som skrivits av Christina herrström.

Måste bara säga att det var riktigt isigt ute imorse! Jag hade ju inte varit ute på tre-fyra dagar förns imorse och det var ett under att jag inte ramlade och slog ihjäl mig! Adam och jag tog sparken till bussen och det gick ju som på räls!

Taggar till ännu en dag i skolan imorgon! Hejsvejs!



lugna puckar!

Nu har jag bestämt mig för att åka till skolan imorgon! Nanan na an nanana!
Så nu ska jag nog börja fixa mig lite så att man ser någorlunda levande imorgon, haha!

Blir att ta en efterlängtad dusch och smörja in kroppen med body butter! Och sen kanske ta en frukt och sen borsta tänderna tills de riktigt blänker!

Nattii!



Frisk!

Ah jag har inte bloggat på några dagar för jag har varit magsjuk.. Natten till måndag vaknade jag klockan 00.06 och kunde inte somna om, sen en timme senare spydde jag. Och sen gjorde jag det varje timma till klockan 7-8 när amanda skalade en mandarin åt mig, sen spydde jag inget mer. Igår hade jag bara ont i magen och huvudet och låg och kollade på film hela dagen och sen på kvällen tvingade jag i mig två skålar med hallonkräm och sen mådde jag bättre. Idag har jag ätit frukost och den har lyckats hålla sig kvar i magen och jag ska nog snart äta lite mat. Härligt att äta igen! Imorgon ska jag förmodligen till skolan igen. Lite kul i alla fall, var taggad i söndags och ville absolut inte bli sjuk..

Min mobil som jag la in en bild på för nån dag sen, jag gjorde en omstart på den så alla mina kontakter försvann, jippiie... men jag har väl alla snart igen hoppas jag.
Nu ska jag nog kolla på Zorro med Amanda.
Hejsvejs!



fler dansvideos?

här kommer en video på när jag och min kära vän Daniella dansar lite! Kanske gör en ikv?


Här kommer fler videos på oss!



enjoy!



har man tråkigt och en cola..


HEJDÅ  FRÅN EN GLAD TJEJ



Fredags mys ♥



en sak till bara;



..när alla ljusen nästan brunnit ut..

Tände en massa ljus för typ en timmesen och nu lyser nästan inget.. Och så är jag sugen på cola, men jag vet inte om det finns nån kvar..

Kollade nyss klart på allas bloggar som jag följer på bloglovin, hela 210 st! puh!

Just nu spelas Kent- Passagerare, en utav kents bästa låtar(enligt mig) så himla fiin!



FREDAGS-MYS



nämen hejsan hoppsan!

Längesen haha. Jag kommer faktiskt inte ihåg när ja bloggade senast.. Det måste vara ett tag sen i alla fall.
Just nu sitter jag och funderar på vad jag ska skriva och lite vad jag ska göra senare idag.. Det är ju Fredag och det betyder att det snart är skola!! Nooooo! Jag är verkligen inte taggad på skolan.. Hela lovet har gått så grymt snabbt och det hade inte gjort något med en-två veckors lov till.. Det enda jag gjort på lovet har nog varit kollat på film.. har nog snart kollat alla filmer som finns i detta huset! o:
Mitt hår är alldeles cp sen vi var och badade i Arboga när nu det var.. (var tvungen att fråga pappa vad det är för dag idag..!) Vad hände med allt pluggande jag skulle göra på lovet? o: Hade ju sagt till mig själv att jag skulle göra Engelskan så jag kunde redovisa första dagen i skolan, men har jag ens öppnat mappen? NEJ! Jag hade till och med glömt bort att jag hade den hemma..!

Jag hade i alla fall tänkt lägga ut lite bilder från Nyår som jag tillbringade hemma hos Sofie. Vi spelade en massa wii.
Bara jag som höll på att dö när gubben räknade ner? Nu hittade jag inget klipp på det, skit också..!






första jag åt 2011


ah det var alla bilder ;D När vi skulle ta kort på raketerna var det så kallt så bilderna vart lite suddiga hah ;)

lite små söt..

Tog min ansiksmask som man skulle Dra bort!? haha lite underligt <:
Det vart till en grön boll sen när man dragit bort den.. haha



Tack och hej, från en glad tjej!