Hjälp?

Någon som vet vart man kan köpa en arméjacka? Eller en camoflage jacka??

Länka isf!

Blev typ kär i den här!



Och såklart love Grunge!

Kör på dubbel-inspiration denna härliga kväll!
camoflage!



Boho-love




Hej.




aj!

Har nyss kommit hem från "jobbet" och är helt slut...! Har träningsvärk i magen också efter gårdagens magövningar.. Outch.

Nu har jag lite pengar att lägga på vad jag vill i karlstad, PIP! Tjoho!



Pust och stön!

Helt slut!
Kom hem från "dödsrundan" för ett tag sen och är helt slut! Har skavsår på båda fötterna och sedan på ena handen, haha kommer inte ha något skinn kvar sen.
När vi kom hem så tog mamma fram körsbär och melon så har setat och mulat det medans pulsen gick ner lite och sedan körde jag lite magträning och gummibands övning så armarna känns som spagetti! Ska snart hoppa in i duschen och sedan lägga mig och kolla på True Blood! Bäst. Vill inte ha några spoilers nu haha ;)

Imorgon ska jag jobba och sedan kanske jag drar mig till fellingsbro en sväng! På lördag fyller knaspojken 11 år och söndag blir det packdag! Måndag PIP! Taggad, yes!



jagvillhaenfrippasomstickerut.

jag har klippt mig, men vet fortfarande inte hur jag vill ha det. gråter typ. hejdå


(hej och hå vad jag älskar PMS!)



Håår!

ååh så fint!
snyggt om jag hade vågat!



Min vecka!

Hejsan allihopa!
Igår blev det ett väldigt kort inlägg men jag var supertrött eftersom klockan var runt tolv, hade kollat på fotboll haha! Så tänkte bara berätta lite kort om vad jag och Sofie gjorde!
Måndag: Möttes vi hos henne och ställde in moppen och gick sedan mot lägenheten. När vi kom dit så träffade jag alla djuren och vi gjorde väl inte så mycket. Vi gick till Hemköp och köpte lite mat och kom hem och gjorde kyckling med nudlar och sweetchillisås och någon annan chilisås. Smakexplosion men det var så jäkla gott! Sedan hamnade vi i soffan och kollade på film/tv. 
Tisdag: Gick vi på ca 5 promenader med hunden sammanlagt och jag typ dog varje gång. Vi kollade på True blood och jag blev typ fast. (Måste kolla på hela säsongerna!) På kvällen hade vi lite skoj och kollade på film och gick och köpte Ben & Jerry's på Hemköp och fnittrade en massa över pöjkn som satt i kassan haha! Busigt. Sen mulade vi i oss den och kollade på film. 
Onsdag: Vaknade vi typ och gjorde frukost och sedan packade jag och åkte hem runt tolv. Blev stoppad av polisen och åkte till mitt sommarjobb och handlade kattmat. Åt mer glass och hälsade på min saknade syster som äntligen kommit hem från Finland, med godis hehe! 
 
Idag har jag spelat en massa Wii, Ice Age. Kollat på när mamma bakat vaniljbullar och dregglat sönder! Äntligen fick jag smaka på dem och de var himmelska! 
Snart ska jag lämna mitt hår i mammas händer och sedan ska vi, efter denna "tjockishelg", ge oss ut på dödsrundan med inlines! Försökte göra den värre med att föreslå joggning ut till vägen och sedan squads efter och tillslut joggning hem men mamma sa bara; jag cyklar ut. Haha, får väl se hur jag gör! 
Om klockan inte blir för mycket så kanske jag drar mig en sväng till Fellingsbro och hälsar på saknade Daniella! Får se om jag sover över eller inte med tanke på att jag ev. ska jobba imorgon. Vet inte heller om jag har bensin i moppen?? 
Tillbaka till klippningen. Jag vet fortfarande inte alls hur jag vill klippa mig.. Vill helst inte klippa mig alls men måste då mitt hår ser ut som ett skatbo.. Usch. Kluven mellan lugg eller lika lång lugg som resten av håret? Hmm.. Får kanske ta lite inspirations hjälp från Tumblr! kanske kommer lite inspo till bloggen, så håll utkik!
 



Shiiiiiit

Kom hem från Linde runt ett för att ha tid att duscha och göra mig i ordning till att åka till sommarjobbet och fylla i papper och så. Men när jag nästan är hemma så ser jag massor med bilar vid sidan av vägen och män med reflexvästar, Polisen! Saktar då ner rätt mycket (hehe, inte så farligt) och försöker se så oberörd ut som möjligt men när jag ska åka förbi så ställer han sig i vägen och vinkar in mig. Haha, jag blev inte lika nervös som de på Cops som försöker smita utan jag blev konstigt nog glad x) Första gången jag blev stoppad! :D Han kollade typ körkortet och pratade om trimmning och utlåning av mopeden och blablabla sen fick jag åka vidare!

Tänkte bara berätta det, bloggar mer imorgon! TRÖTT.



Tänkte bara dela med mig av en superbra låt.

 



Lyckat...

Skulle tända bastun och lyckas bränna hela tummen. Inte skönt!



Kluven....

Nu börjar mitt hår bli riktigt slitet och fult och jag är i stort behov av klippning! Men felet är ju det att jag vill ha längre hår... Och det går ju inte riktigt ihop när jag ska klippa mig.. Men jag vet inte alls hur jag vill klippa mig heller nu när jag så illa måste. Ska jag ha lugg? Ska jag färga det? Testa kortare än kortast? Snagga av skiten helt och börja om? Eller dreads? GAHAJWA, jag vet inte! Hjälp? 
 
Sånt här hår vill jag ha i mina drömmar!
 
 Rakt och olagligt långt.Snygga långa dreads. Urballt!

Brunt, långt och lockigt.
 
åhåhåhåhå eller såhär! kär.
kanske helrosa? 
eller så kör jag väl bara på rött! sniggt.
 
Ja får väl tänka lite............



Åh taggar sönder till PIP..

Hej hallå!
Håller just nu till ute på min altan med en kopp te och kollar lite ibland på tvn, fast den visar något riktigt B:igt barnprogram som jag tror kom till på en eftermiddag efter 25 koppar kaffe. 
Idag tog jag en liten sovmorgon och gick upp runt halv 12, fast det gjorde mamma och pappa också så det spelade inte så stor roll! Var ju faktiskt vaken till typ två-tre någon gång. Vi hade lite besök och åt grillat och en massa annat gott till. Sen spelade jag en hel del Ice Age Village som jag typ blivit beroende av haha! Superkul även om man bara samlar pengar och köper djur, typiskt Sara spel? 
Har också planerat lite inför PIP som är redan nästa vecka! (Alltså inte imorgon men ni fattar!) Åh jag är så taggad (kanske ser Kent live!!!!!) men samtidigt nervös. Måste snart börja packa så jag hinner klart, så som jag packar! Och göra iordning i husvagnen som vi förmodligen ska bo i. Kommer bli fett! haha. 
 
Ikväll ska jag nog lägga mig lite tidigare än igår för måste ringa och avboka en sak imorgon innan klockan tolv och sen ska jag kanske städa husvagnen. 
 
Nu ska jag nog röra på mig och spela lite LOL haha, nööörd! 
 
Såhär "Svampig" är jag idag. 



Vem behöver fira midsommar borta när man lika gärna kan göra det hemma?

Befinner mig i en glass och jordgubb matkoma just nu! Ätit jordgubbar så jag tror jag spricker. Men nu ska Adam och jag spela och sedan kanske kolla på film! Riktigt trevlans!