Hemma!

Hejsan allihopa! Det var ett tag sen :)
Igår kom jag och Eve hem vid typ 2 ungefär, och då var vi helt slut efter en lång bilresa! Så då hoppade vi i säng på direkten.
Det var ju inte superfint väder på Öland, utan det regnade och var som ett tjockt täcke över himlen hela dagarna, så tillslut var alla kläder blöta och det var alldeles lerigt överallt! Så då packade vi ihop för att komma hem till värme och sol.
Men vi åkte och shoppade och var i Borgholm och kollade lite. Sen på kvällarna gick vi till baren och kollade på MIcke Lång som spelade och sjöng en dag och sen satt vi och mös, och då kom en full kille i 20 års åldern fram till oss och pratade. Lite trevligt sådär, men sen gick vi haha. Sen så spelade vi Yatzy som jag aldrig spelat tidigare och jag vann en gång! och sen kom jag tvåa och så. Det var riktigt trevligt!

Jag tog lite bilder också, men de får vi se om de kommer upp här, för jag tog med mobilen och det är inte världens bästa kamera... ;) haha.

Just nu plattar eve mitt hår, och fixar lite. Sen ska vi hem till mig och sen bli det att dra till Daniella och kolla på det nya huset!

Vi hörs kanske senare, hejdå! :)




Motala?

Hejsan, hann inte blogga något när jag kom hem från Daniella, utan hoppade in i duschen på direkten! Sen packade jag det sista och sen hämtade Eve mig.
Vi var nyss i Motala och nu bär det vidare på vägen!

Kanske bloggar lite ibland, Eve har med sig dator och Internet, om vi har tid i allt spanande och solande ;) Haha!

Men ni får ha en fortsatt trevlig kväll, så hörs vi kanske senare! Kram!

Det är förresten andra gånger jag hör Lady Gaga på radion, först The Edge Of Glory och nu Born This Way. Haha apropå ingenting! :)



I´m happyyyy

Hejsan! Kom på att jag inte skrev hur det gick på provet igår! Och gissa! Jag klarade det!! Jag är verkligen superglad att jag äntligen får köra överallt, och jag åkte faktiskt till Eve igår när jag kom hem, haha!
Jag var så jäkla nervös när jag satt i väntrummet och läste lite i böckerna, men det var en kille där som skulle göra kunskapsprov för B-körkort( alltså bil) och fick sms HELA tiden! Dessutom hade han leveransrapport så det plingade galet mycket.. Sen vart jag nästan ännu mer nervös när jag fick gå in och sätta mig vid datorn! Mina händer skakade så jag hade svårt att klicka på rätt saker.. Och det var ju inte bättre av att det satt en rätt så söt kille bredvid mig ;) Men jag klarade provet, och jag höll på att krama tanten som var därinne när hon sa grattis! Fast mitt körkort är inte det vackraste.. Inte bilden iaf.. Jag satt helt stel inne i fotoautomaten och blixten var rätt så stark faktiskt (och jag som hatar att vara med på kort..) Men det är väl sånt man får leva med I guess..
Som sagt så åkte jag till Eve det första jag gjorde när jag kom hem, och vi satt i hennes lilla hus och pratade om allt möjligt. Så bestämmde vi att jag ska med henne till Öland IDAG. Så jag packade grejer imorse. Ska bli så roligt eftersom jag bara varit i Finland under sommaren, och nu åker jag iväg med en utav mina bästa kompisar.
Sen när jag kommer hem så ska jag åka och sova hos Sofie och kolla på deras nya lägenhet. Och så vill jag åka och sova hos Daniella (ddaniellaa.blogg.se) och kolla på deras nya hus också! Haha Alla mina kompisar flyttar i sommar :)

Sen har jag märkt att mn Mp4 är borta.. Hoppas på att jag har glömt den hos Hanna eller att den ligger här hemma nånstans jag inte vet.. För jag vill inte att jag ska ha tappat den på bussen hem i fredags.. Hoppas att jag hittar den i alla fall.. :/

Okej, det här vart ett lite långt inlägg, men hoppas ni orkar läsa (inte för att ni måste men haha)

Min lillebror kom precis och drack vatten ur en urgröpt gurka...? Haha.. Knaspojken :)



Resten av bilderna!

Nu kommer resten av bilderna från i fredags!
Min tuggummi maskiin!
Och sen de där.

det var bara två bilder såg jag nu.. Men endå :) haha!

Lägger upp lite gamla bilder istället :)


En av mina första vatten-bilder.

Nu hittade jag inga roliga bilder!



Shopping 22 Juli

Här kommer bilder på sakerna/kläderna jag köpte i fredags!

mina skor!
Monki 150 kronor!

DinSko 99 kronor


Tubtopp, New yorker 35 kronor!!
t-shirt New Yorker 49 kronor! (Hanna köpte en svart)
trosor Cubus, 19 kronor, ta 3 betala för 2!

Slash 99 kronor
Simpsons-box 149 kronor (?) osäker vart billigare än jag räknat ut.


Hinner inte lägga ut fler bilder nu, måste göra mig iordning.

Håll tummarna för mig nu! Tack :)



crucify the dead

Hejsan allihopa!
Här sitter jag och lyssnar på musik och ska snart lägga in bilder på alla saker jag köpte i Örebro i fredags!
Jag duschade för några minuter sen för sen klockan 3 drar vi till örebro igen för att handla lite och så ska ju jag göra prov! Jag känner faktiskt att jag är redo att göra det! Sofie gav mig lite tips, och de hjälpte. Nervositeten kommer väl senare när jag är där och ska göra provet.. Sen ska jag ju ta kort till körkortet också. Både Eve och Sofie har sagt att det är en jätte ljus blixt och jag som har lite känsliga ögon (enligt mig själv) så kommer det nog kännas efteråt..!

Senare ikväll får jag se vad jag gör. Om jag klarar provet så blir jag garanterat super gladast i världen och firar lite, annars glor jag väl på simpsons och deppar haha! Hoppas väl på det första ;)

Men nu ska jag lägga in lite bilder!



nervös..

Hann inte blogga så mycket idag, bli antingen imorgon om jag hinner eller inte eftersom jag gör prov imorgon, och nu ska jag kolla på Bridget Jones dagbok som började för två minuter sen! Nu måste jag skynda mig. Vi hörs imorgon,


Godnatt allihopa, kram!

Håll tummarna för mig också, snälla det behövs! :)



Godmorgon!

Hejsan allihopa, sovit gott? :) Jag sov som en stock eftersom jag inte fick så mycket sömn i fredags natt, då Hanna och jag dygnade! Så det var riktigt skönt att ta en liten sovmorgon med.
jag har typ precis gjort frukost, kaffe och två rostade mackor, och ska efter jag uppdaterat lite ska jag kolla på simpsons!

Jag skriver nog lite senare vad jag köpte och så i fredags lite senare för just nu orkar jag inte.

Hejdå!



Snygg

X_86d2c7df_large



Natti natti!

Just nu kollar jag på "Liar Liar" med Jim Carrey, himla rolig film, och har precis ätit klart. Jag gjorde fullkorns couscous med paprika och gurka i och sen lite sweet chili sås på, Yummie!!
Jag hann inte åka på träningen idag eftersom mina föräldrar tog en riktigt sväng med inlines, så då sprang jag istället! Innan jag lägger mig ska jag väga mig också :)

Jag vet inte om jag hinner blogga något imorgon så då får ni vänta tills på lördag eftermiddag. Och då lovar jag att skriva vad jag köpte och hur bion var! Så vi hörs då,

Sovgott allihopa! :)

Tumblr_lmerf1vlks1qil509o1_500_large Inspiration!



Rabiosa - Shakira



Fick hjärtklappning först när jag såg denna video och trodde att hon klippt och färgat sitt otroligt fina hårsvall!

5532471147_a432274d35_largeShakira3_large
vacker kvinna!





I believe

Funderar på att ta mig en kopp te eller kaffe. Borde nog packa snart eftersom det är träning klockan halv sex och jag tror att jag måste cykla dit.. Och jag hoppas att mina päron hinner hem så att jag kan åka dit! Annars får jag springa istället :) Fast det skulle jag ju gjort endå.

271101_10150247540738841_159589543840_7203390_3655403_n_large



WeHeartIt.com

284043_10150271152162899_100217462898_7613121_5978399_n_largeTumblr_lnpqxtt6yy1qkop8jo1_500_largeSmilebaby_by_katjafaith-d40ycpm_large282737_188670861192314_150516628341071_518795_1002722_n_largeCamilla Lefdal - My life in wordsUntitledreckless.♡。◕ ‿ ◕。♡Unconfined Aspirationsareia, beach, castelo, castle, ceu, creative - inspiring picture on Favim.comThe City That Never SleepsEtherwood's reviews - StumbleUponPerfection




Rise and Shine!

Hejsan allihopa!
Just nu sitter jag på altanen och kollar lite på facebook och bloggar lite. Små pratar också lite med mina päron som sitter och rensar ärtor, mums! Vi odlar ju egna sockerärtor men de som de rensar har mamma och min lillebror plockat. Min ena hund, Joey, springer under bordet och käkar upp alla ärtor som de tappar haha. Glupska hund :)

Idag har jag inga riktiga planer, förutom att packa sovväska till imorgon (då jag ska med Hanna till örebro och sen sova hos henne) och ikväll blir det träning! Sprang ju inte igår eftersom det blev så sent så jag springer nog extra eller åker inlines med mamma sen.
Vad har ni för planer för idag då?

Bara 5 dagar kvar tills jag ska göra prov, nervös!   Jag drömde förresten om det inatt. Fast den var lite konstig, som drömmar brukar vara, men jag klarade provet! Och nu vet jag inte om det är bra eller dåligt?! Alltså att jag klarade det i drömmen och det betyder att jag inte klarar det i verkligheten, eller att jag klarar det? det är nog bara jag som är nojjig, haha :c

 två fina bilder i repris!




God natt!♥

Nu ska jag gå och lägga mig och kolla på en film eller läsa!
just ja, men först måste jag hämta mina täcken och kuddar som ligger ute i husvagnen, puh!

Puss och godnatt vi hörs imorgon

6-9f76c07a21010d11c57ca7e8d0640cbb_large