Ikväll blir det party!

God dag kära vänner!

Lördag idag och jag säger bara; Tack gode Gud! Har varit så himla trött hela veckan och bara velat ha helg och sova hela dagarna och äntligen så är lovet här. Vi hade ju temavecka den här veckan där vi skulle göra en reklamfilm på någon minut, affischer och sen valfri produkt (tröja, pin, nyckelring) och igår var det redovisning. Tyvärr så krånglade Encore för oss så vi kunde inte redovisa men det får bli en annan dag, men vi hann lämna in allt arbete i tid i alla fall så slipper vi ha det på axlarna hela lovet. 

Igår direkt efter skolan åkte jag, pappa, Adam och mamma till gymmet och körde ett pass armar och så gjorde jag och mamma tre set squats, känns idag kan jag säga! Sedan på kvällen hade jag dem helt för mig själv och det firades med god mat och filmmys. Vi kollade på Django Unchained och det är en av de bästa filmerna jag sett! Den går på bio just nu så jag rekomenderar att gå och se den. Den är ca tre timmar och eftersom det var fredag kväll så resulterade det i att gamlingarna somnade i soffan och jag fick kolla själv..Haha, de var så söta när de satt i soffan med filt på sig medans det var värsta pistolfighten på tvn och ljudet var nästan på högsta nivå! Var tvungen att Instagrama det också och visa trevliga sällskapet!
Runt halv tolv stängde vi av filmen även om det var ca en halvtimma kvar och alla gick till sängs. Som vanligt piggnade jag till lite där och kunde även inte sova pga en hemsk halssveda som nästan tog kål på mig.. Men tillslut lyckades jag somna helt hux flux med datorn på, mobilen under mig och båda lamporna tända.. 
 
Idag har jag en del jag ska göra. Först måste jag städa lite på mitt rum och sedan kolla lite partykläder för ikväll ska jag på 18 års förfest! Två brudar i min klass fyller imorgon så jag och Ellen ska dit och parta lite! Har dock verkligen ingenting att ha på mig så får gräva fram kreativiteten och kanske piffa till någon gammal trasa? 
Och varför jag ska städa rummet är för att Ellen ska med mig hem sen efteråt och hon ska slippa se bombnedslaget som råder här.. Eller kanske ska skylla på meteoritregnet i Ryssland och att det skapade såna kraftiga vågor så hela mitt hus skakade? Hmm, inte så trovärdigt kanske.. Städar nog istället! 
 
Men nu har ni fått lite updatering om veckan som gått och varför bloggen stått nästan tom.. Hoppas ni får en trevlig lördagkväll! Puss och kram! 
 
 
 

Kommentarer


---Kommentera inlägget;

(visas bara för mig)